De interlokale vereniging 'Regierol Zuiderkempen', waar de stad Geel en gemeenten Laakdal en Meerhout deel van uitmaken, organiseerde een netwerkevent om de samenwerking tussen de sociale en regulliere economie te promoten. De veertig aanwezigen werden verwend met een uitgebreid ontbijt en interessante toelichtingen over tewerkstellingsmaatregelen (door VDAB) en de werking van Unizo.

Klap op de vuurpijl waren de getuigenissen door Gavra en WEB over de samenwerking tussen sociale en reguliere economie. Beide organisaties gaven aan dat een samenwerking een grote meerwaarde betekent voor zowel het sociale als reguliere bedrijf. Vele bedrijven, KMO's of handelaars weten echter niet welke diensten de sociale economie in hun regio te bieden heeft.

Daarom ontwikkelde 'Regierol Zuiderkempen' de online dienstenwijzer www.dienstenwijzerglm.be waar zowel particulieren als bedrijven sociale-economieinitiatieven kunnen opzoeken. De meerwaarden van dergelijke samenwerkingen zijn divers; niet enkel economisch, maar ook sociaal, maatschappelijk en econologisch.